Ochelari

Vă punem la dispozitie o gamă largă de ochelari
Ca magazin specializat pentru servicii optice, Optica Dr. Pop Năsăud vă oferă toate serviciile legate de ochelari. Avem o gamă largă de modele de la mărci de top și producători de înaltă calitate. Acoperim fiecare gamă de preț!

 

Ochelari pentru copii

Optica Dr. Pop Năsăud are o ofertă interesantă pentru micii noștri clienți! Super cadrele fac din noile modele de ochelari un adevărat punct de atracție și fac purtarea ochelarilor distractivă!

Ochelari grozavi – modele pentru copii pentru fete și băieți
Nu este vorba doar de a arăta grozav! Deoarece ochelarii pentru copii trebuie să poată rezista mult și să se potrivească perfect. Fetele și băieții vor să alerge – și, în același timp, au o vedere completă. Acesta este motivul pentru care cadrele noastre sunt flexibile și robuste în același timp.

Rame elegante pentru copii la Optica Dr. Pop Năsăud:

ușor și flexibil
flexibil și robust
ochelari de înaltă calitate pentru o vizualizare completă!

 

slider

 

Ochelari de soare

Folosiți doar ochelari de soare achiziționați din magazinele specializate de optică medicală!

Folosirea ochelarilor de soare produși de surse îndoielnice este periculoasă pentru vedere. Specialiștii oftalmologi vă pot explica de ce: pupila – acel orificiu central al irisului (cercul negru din mijlocul părții colorate a ochiului) se micșorează la lumină, inclusiv cea solară, pentru a limita intrarea luminii prin cristalin spre retină. Scopul este exact protecția acestor două structuri de acțiunea nocivă a UV din lumină. Când intensitatea luminii scade, pupila se dilată.

 

ochelari-de-soare

 

Ochelarii de soare cu lentila colorată estompează lumina, păcălind astfel pupila – acest gardian natural al ochiului. Pupila se dilată, așadar, iar razele UV nefiltrate de aceste lentile periculoase vor pătrunde în cantitate mare în ochi și vor determina în timp apariția cataractei și a unor boli retiniene.