Lentile

Gama noastră de lentile pentru ochelari cuprinde toate categoriile de lentile ale renumiților producători Essilor, Zeiss, Hoya, Rodenstock.
Lentile monofocale utilizate pentru ochelarii de distanță sau pentru cei de citit. Aceste lentile au aceeași dioptrie pe toată suprafața lentilei și sunt destinate corectării miopiei, hipermetropiei sau astigmatismului.
Lentile bifocale recomandate adulților peste 45 de ani care doresc să vadă la distanță și la aproape prin aceeași lentilă. Există o linie de demarcație vizibilă pe lentilă între cele două zone, cea de distanță – central și în partea de sus a lentilei, iar cea de aproape – în partea de jos a lentilei.
Lentile multifocale (progresive) recomandate presbiopilor. În construcția lor, aceste lentile cuprind mai multe zone cu dioptrii diferite care permit o vedere clară la distanță, distanță intermediară (1-2 m) și aproape, folosind o singură pereche de ochelari. Lipsa liniilor de demarcație între diferitele zone dioptrice face ca aceste lentile să fie mai elegante și mai confortabile, reprezentând astfel alegerea perfectă pentru adulții care au nevoie de ochelari pentru distanță și pentru aproape.
Lentile semiprogresive (pentru birou) asigură vederea clara la aproape și extinsă până spre distanță intermediară. Aceste lentile sunt potrivite pentru persoanele care lucrează la birou, la ghișee, în relații cu publicul, deoarece asigură vedere clară la distanța de citit de 40 cm, la calculator (la 50-70 cm) dar și chiar până la 1,5 m. Nu pot fi folosite pentru vederea la distanță.
Lentile fotocromatice (heliomate) sunt acele lentile care se închid la culoare progresiv la lumina soarelui și sunt incolore în interior. Sunt recomandate persoanelor cu sensibilitate la lumină și care doresc ca ochelarul permanent să le protejeze de lumina intensă, uneori supărătoare a soarelui, fără a folosi ochelari de soare.
Lentile de soare anti-UV cu / fără dioptrie. Dacă ești purtător permanent de ochelari poți avea ochelari moderni de soare cu dioptria ta de distanță încorporată în lentilă. Cu filtru UV certificat! Dacă ochelarul tău de soare preferat a rămas fără o lentilă, o putem înlocui pentru ca tu să te poți bucura în continuare de el.
Lentile subțiate (cu indice de refracție mare) recomandate persoanelor cu dioptrii mari. Ochelarii vor fi mari ușori, mai frumoși, lentilele mai subțiri și confortul dumneavoastră mai mare.
Lentile cu durificare crescută, din policarbonat – foarte rezistente la șocuri, recomandate copiilor foarte activi sau persoanelor care au vederea deteriorată iremediabil la un ochi, pentru o protecție sporită pe ochiul bun.